För företag

Här hittar du vad vi kan erbjuda dig som företag eller organisation. Vi har klassiska föredrag i färdiga förpackningar, interaktiv improvisationsteater där vi gestaltar ett dilemma just ni möter i ert jobb, och teambuilding är några av de tjänster vi kan erbjuda er.
Har ni en specifik idé? Eller undrar vad som hade passat just ert företag bäst? Kontakta oss!

Föredrag:Kroppsspråk

Dan Swärdh har över 30 års erfarenhet av att hålla föredrag.

Mötet mellan människor är den drivande kraften i alla slagssituationer. Vad betyder tonläget och kroppsspråket?

Kroppsspråket har en oerhörd betydelse för vår kommunikation. Vi har specialstuderat vardagssituationer och problemområden.

Vi hjälper er visualisera verkligheten på ett konkret sätt, och hjälper er att få syn på beteenden och ger tips och tricks för att nyttja ditt kroppsspråk på bästa sätt!

Kommunikation

Hur vi kommunicerar med varann är en invecklad historia. Vilka medel har vi till vårt förfogande? Hur väljer vi att uttrycka oss inför olika människor i olika situationer? Hur medvetna är vi egentligen om alla de signaler vi sänder och mottar? Hur kan vi vara säkra på att vi uppfattas som vi önskar? Varför missförstår vi varandra?

Kommunikation är en djungel, men oroa dig inte. Teater Scratch kan ge dig en guidad tur.

Kreativitet

Att driva en kreativ arbetsplats har givit oss god erfarenhet och kunskap kring detta. Vår vardag är att tänka ”outside the box”. Våra metoder och strategier används främst i teaterns dynamiska och kreativa miljö, men kan med fördel nyttjas på andra sorters arbetsplatser.
Vi kan inspirera, ge nya infallsvinklar och sätta ord på fenomen som känns igen från såväl arbetslivet och det privata.

Dilemmateater

Om 3 sekunder kommer en av dem dra ett skämt om den andras kropp. -Vad gör du?

Teater Scratch har i över två decennier utbildat företag inom härskartekniker, kroppsspråkoch kommunikation. Vi har i Dilemmateatern utvecklat en unik produkt där vi blandar improvisationsteater och föreläsningsformen på ett ämne som vi skräddarsyr utifrån just ditt företags/organisations/förenings behov. Detta gör vi i utbildnings- och underhållningssyfte, för barn inom skapande skola eller för vuxna på deras arbetsplats
eller förening.

Vi spelar, till exempel, scener där publiken sedan för diskutera vad som hände, och komma med förslag på vad vi ska göra härnäst.

Hur Dilemmateatern kan lyfta en vidareutbildning av ditt företag, eller er konferens:
Tag hjälp av teater för att utveckla individen, organisationen och företaget – ett utmärkt verktyg för att kommunicera kring svåra frågor som exempelvis trivsel, jämlikhet, bemötande, etik och moral. När skådespelarna kommer in och gör scener med utgångspunkt från konferensens tema och frågor, blir det abstrakta plötsligt mer konkret.

Teater Scratch har utfört hundratals utbildande Dilemmateaterföreställningar genom åren. Vi har bland annat utbildat 900 chefer på posten i Sverige i kränkande särbehandling, arbetat med Brottsofferjouren kring personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningars första möte med rättsväsendet, spelat scener om arbetsmiljö och kommunikation mellan medarbetare på arbetsplatsen för SSAB Luleå m.m Team BuildingVår team building stärker och utvecklar gruppens samarbetsförmåga och kreativitet. Till skillnad från våra föredrag är er grupp inte bara intellektuellt delaktiga, utan även fysiskt!

Vi kan försäkra er om att ni kommer upptäcka nya sidor hos sig själva och de andra i gruppen.
Dessutom kommer det vara en av de roligaste dagarna ni haft tillsammans.

Kommunikation! 
Med hjälp av ett ett lekfullt och inspirerande tillvägagångssätt kan vi hjälpa er grupp att kommunicera bättre.

Kreativitet! Vill ni utveckla gruppens och individens kreativitet? Behöver ni hjälpmedel att tänka utanför de ramar som era rutiner skapat?
Då är Team buildning från Teater Scratch ett givet hjälpmedel för er!

Kontakta oss och berätta hur din grupp ser ut, och vad just ni har för behov!


Hitta på sidan